Luidsprekersysteem voor pc en draagbare apparaten

0
61
Bose Companion 20

Bose Companion 20 (© ; licentie: )

Bose introduceert het Companion 20 luidsprekersysteem dat bestaat uit twee luidsprekers en bedoeld is voor gebruik met computer, laptop of andere multimedia-apparaten.

De Bose Companion 20 luidsprekers hebben elk een zilverkleurige behuizing die 21,9 x 8,9 x 11,9 cm meet. Volgens Bose levert het systeem een rijk en ruimtelijk geluid ondanks het feit dat de luidsprekers dicht bij elkaar geplaatst zijn. Ook zonder subwoofer ervaar je volgens de fabrikant de diepe, lage tonen en volumeniveaus van grotere systemen. Dankzij de implementering van de digitale stereosignaalverwerking van Bose TrueSpace wordt het akoestische spectrum uitgebreid. Je kan het luidsprekervolume van het Companion 20-systeem bedienen met een kleine controlpod. Die heeft ook een ingang voor een hoofdtelefoon en extra audiobronnen, zoals iPhone, iPod of een ander draagbaar apparaat. Het Bose Companion 20 multimedia-luidsprekersysteem is al beschikbaar en heeft een aanbevolen verkoopprijs van € 249.

Foto van Bose
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSpeciale pen ‘schrijft’ elektrische circuits
Volgend artikelNieuwe Touch muis scrollt verticaal en horizontaal
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.