Energiezuinige AQUOS tv’s bij Sharp

0
75
Sharp lc-40le630e

Sharp lc-40le630e (© ; licentie: )

Sharp introduceert twee nieuwe series LED tv’s in zijn AQUOS-gamma. De LE430E-serie zijn kleinere tv’s voor in slaapkamers en studeerruimtes. De LE630E-serie is beschikbaar in grotere modellen en bedoeld voor in de huiskamer. Beide series beantwoorden aan energieklasse A.

De Sharp AQUOS LE430-serie LED-televisies (met randverlichting) is beschikbaar met beelddiagonalen van 16-, 22-, 26- en 32-inch. Deze kleinere tv’s zijn ideaal voor gebruik in kleinere ruimtes, in de slaapkamer of op een studeerkamer. De AQUOS LE430 heeft drie HDMI-ingangen aan de achterkant en één HDMI aan de zijkant. Ook heeft deze tv een pc- en een component-ingang, naast een coaxiale digitale audio-uitgang en een hoofdtelefoonaansluiting. De LE430-serie ligt nu al in de winkels. De prijzen variëren van 269 tot 549 euro.
De AQUOS LE630E-serie tv’s kun je verkrijgen in de formaten 32-, 40- en 46-inch. Deze led-tv’s met randverlichting ondersteunen Full HD 1080p-resolutie met 100 Hz verversingsfrequentie. Ze hebben een ingebouwde WiFi-ontvanger en ondersteunen DLNA-videostreaming. De 32- en 40-inch modellen zijn nu al verkrijgbaar voor respectievelijk 699 en 899 euro. Op de 46-inch LC-46LE630E is het nog even wachten en daarvan is de prijs evenmin bekend.

Foto van Sharp
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelWeinig overtuigende tool voor je harde schijf
Volgend artikelHumor in de productbeoordelingen op Amazon.com (1)
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.