Weinig overtuigende tool voor je harde schijf

2
733

Prijssetting
Zo komen we dan bij de prijs. FULL-DISKfighter is niet bepaald goedkoop: een licentie voor één computer voor één jaar kost je € 14,95. Particulieren betalen daar dan nog eens BTW bij – 25% want je koopt het programma in Denemarken – wat de prijs op € 18,69 brengt.

Je kunt FULL_DISKfighter downloaden hun deze website

Je kunt FULL_DISKfighter downloaden hun deze website (© ; licentie: )

Conclusie
Wij zijn niet onder de indruk van FULL-DISKfighter. Bij het onderdeel Dubbele Bestanden plaatsen we grote vraagtekens, bij het nut van het onderdeel Grote Bestanden hebben we zo onze bedenkingen. Schijfdefragmentatie werkt goed, maar een soortgelijk defragmentatieprogramma zit al standaard in Windows (Start – Bureau-accessoires – Systeemwerkset – Schijfdefragmentatie) en is dus gratis. Blijft bijgevolg over: € 18,69 voor het opruimen van Ongewenste Bestanden op één computer gedurende één jaar.
Onlangs viel er een e-mail in de bus, TuneUp-Utilities: licentie voor drie computers, niet beperkt in tijd, vaderdagactie: € 14,95 in de plaats van normaal € 39,95. Als je dan weet dat TuneUp-Utilities veel, heel veel meer doet dan FULL-DISKfighter (zie onze test van TuneUp-Utilities 2010) dan is onze keuze snel gemaakt.

(40/100)

Adviesprijs
€ 14,95 + 25% (Deense) BTW = € 18,69 per computer per jaar
Website: http://www.spamfighter.com/FULL-DISKfighter/Lang_NL/
1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelVan het ene uiterste in het andere bij Aldi Nederland
Volgend artikelEnergiezuinige AQUOS tv’s bij Sharp
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

2 REACTIES

  1. Feedback: interesse om artikel te lezen: neen want besluit staat al in de titel
    De besluitvorming komt evenmin voor in het artikel. Er wordt enkel het fenomeen ‘fragmentatie’ uitgelegd. Dus mijn conclusie als lezer is: tabula rasa met ‘recovery tools’.

    • Bart, zou dat kunnen dat je alleen pagina 1 van het artikel gelezen hebt? Het ganse artikel bestaat uit 8 pagina’s, en op blz 8 staat wel degelijk een conclusie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.