Verbeterde vluchtinformatie in Google’s zoekmachine

0
52

In Google kan je al langer informatie over vluchten opvragen. In de pagina met zoekresultaten krijg je voortaan meteen een korte opsomming van vluchtinformatie te zien.

Wie een vakantie plant en op zoek is naar luchtvaartmaatschappijen en vertrektijden van bepaalde luchthavens, gebruikt vaak het internet. Het blijkt een van de meest populaire online activiteiten te zijn. Google heeft het zoeken naar vluchtinformatie vereenvoudigd.
Als je een bepaalde bestemming in gedachten hebt, kun je nu heel snel opzoeken welke luchtvaarmaatschappijen naar die bestemming vliegen en wanneer de vluchten vertrekken. Stel je wil van Brussel naar Milaan vliegen, dan hoef je eenvoudig in de zoekmachine “Vluchten van Brussel naar Milaan” in te tikken en je krijgt naast de tijdsduur ook het aantal non-stopvluchten en de vliegmaatschappijen waar je tickets kan kopen te zien.
Daaronder staat een link “Dienstregeling non-stopvluchten”. Als je erop klikt, krijg je een volledige tijdstabel te zien. Mogelijk een handige tool als je deze zomer een vakantie plant en een vlucht of meerdere vluchten wil boeken. En ook zakelijke reizigers kunnen hiermee hun voordeel doen.

Dienstregeling non-stopvluchten direct in de zoekmachine

Dienstregeling non-stopvluchten direct in de zoekmachine (© ; licentie: )

Vorig artikelNieuwe versie Chrome, maar niet sneller
Volgend artikelInstapmodel multimedia-pc bij Aldi België
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.