Stevige, goed presterende zakelijke laptops van HP

0
588
Bij het eerste zicht valt meteen de solide afwerking van de de ProBook 6560b op

Bij het eerste zicht valt meteen de solide afwerking van de de ProBook 6560b op (© ; licentie: )

Boven het toetsenbord werd aan de linkerzijde de aan/uit-knop opgenomen en rechts zijn vier belangrijke functietoetsen voorzien (wireless, internet, dempen en calculator). Onder het toetsenbord werd een groot touchpad voorzien dat uitermate goed reageert. Rechts van het touchpad is ook een vingerafdruklezer geïntegreerd. Het scherm is voorzien van een mat paneel dat minder reflecties geeft bij direct zonlicht. In de schermrand zijn een 720p HD-webcam met statuslampje en dual-array microfoons opgenomen. Tot slot treffen we op de voorzijde vier statuslampjes aan (wireless, power, opladen en hdd). De notebook weegt 2836 gram.

Connectiviteit
De HP ProBook 6560b is rijkelijk uitgerust met allerhande aansluitingen. Op de rechterzijde zien we een 3,5 mm hoofdtelefoon- en microfoonaansluiting en twee USB 2.0 poorten. Meteen daarnaast vinden we de DVD Multi Recorder met LightScribe. Ook een Gigabit Ethernet-poort en een Kensington-aanhechtpunt werden voorzien. De achterzijde is een verademing voor elke zakelijke gebruiker. Hier vinden we immers een RJ-11 analoge modem aansluiting, een DB-9 seriële poort, de stroomaansluiting en een DisplayPort.
De linkerzijde biedt plaats aan twee USB 2.0 poorten, een SD/MMC kaartlezer, een 1394a (Firewire) poort, een eSata/ USB 2.0 combo-poort en een vga-poort. Ook een Express Card/54 slot werd hier opgenomen. Onderaan heeft HP de ProBook 6560b ook nog uitgerust met een dock-aansluiting en een schroefloos te openen onderklep. Deze klep geeft je snel toegang tot het geheugen, de ventilator, harde schijf, CMOS-batterij, enzovoorts. Erg veel aansluit- en uitbreidingsmogelijkheden dus!

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelVideo’s bekijken en vlot scrollen op een e-readerscherm
Volgend artikelNieuw model in Sony’s NEX-serie camera’s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.