Draagbare HD webcam van Logitech

0
26
Logitech HD Webcam C615

Logitech HD Webcam C615 (© ; licentie: )

De Logitech HD Webcam C615 is compact genoeg om overal met je mee te nemen. Je kunt hem 360 graden draaien en met een druk op de knop foto’s en video’s versturen naar sociale netwerken zoals Facebook en Twitter.

De compacte Logitech HD Webcam C615 kun je opvouwen en eenvoudig overal met je meenemen. Je kunt deze webcam onderweg gebruiken voor HD opnames en videobellen. De webcam heeft een autofocuslens. Je kunt hem 360 graden draaien en dus in alle richtingen opnames maken. Met een druk op de knop stuur je foto’s naar Facebook of video’s naar Youtube en Twitter. De Logitech HD Webcam C615 kan ook videobellen in HD 720p via Skype, FaceTime voor Mac, Logitech Vid HD, Windows Live Messenger, Yahoo Messenger, iChat, AOL Instant Messenger (AIM) en andere toepassingen. Deze webcam heeft een ingebouwde microfoon. Hij wordt geleverd met een USB-kabel van 90 cm. Ook heeft deze camera een schroef voor montage op een (mini-)statief. Logitech beweert ook dat de C615 dankzij de Fluid Crystal-technologie “mooie video-opnamen, scherpe foto’s, rijke kleuren en helder geluid onder alle omstandigheden” maakt; of dat waar is zal een toekomstige test moeten uitwijzen.

Beschikbaarheid en prijs
De C615 is verkrijgbaar vanaf september en zal wellicht rond de 80 euro kosten.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelInternetradio en muziekstreamer voor in het hifirek
Volgend artikelSamsung met verbeterde versie Galaxy S smartphone
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.