Webcam voor vloeiend videobellen in HD

0
38
Creative Live! Cam inPerson HD webcam

Creative Live! Cam inPerson HD webcam (© ; licentie: )

De Creative Live! Cam inPerson HD is een HD video- en spraakwebcam voor videobellen. De webcam voldoet aan de kwaliteitsvereisten voor Skype HD videobellen.

De nieuwe Creative Live! Cam inPerson HD webcam is uitgerust met een processor voor H.264-videocodering. Door de H.264-codering op de webcam uit te voeren in plaats van op de pc heb je niet per se een zeer snelle pc nodig om vloeiend te kunnen videobellen. Dankzij de implementatie van de quad mic-serie van Creative biedt de Live! Cam inPerson HD ook een kristalhelder stemgeluid, aldus de fabrikant. Door de microfoons met precisie langs het 9-inch flatpaneloppervlak van de camera te plaatsen wordt de spraakkwaliteit verbeterd. Bovendien verwijdert de ruisonderdrukkingstechnologie van Creative omgevingsgeluiden veel effectiever dan webcams met een enkele microfoon of stereo microfoons, volgens Creative.
De Creative Live! Cam inPerson HD is ook voorzien van autofocus zodat de camera gedetailleerde beelden en video’s kan tonen vanaf verschillende afstanden. Je kan op een afstand van 3 meter toch nog duidelijk zichtbaar zijn.
Creative levert bij de HD webcam de Live! Central 3-software mee met video- en audioeffecten, avatar creatie, movie creatie, functies voor desktopsharing en bewakingsmogelijkheden.
Skype verleende de nieuwe Creative Live! Cam inPerson HD een Skyp HD certificatie. De webcam van Creative voldoet aan de strenge video- en spraakkwaliteitsvereisten voor Skype HD videobellen.

Prijzen en verkrijgbaarheid
De Creative Live! Cam inPerson HD is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 129,99.

Foto van Creative
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTablets met toegevoegde realiteit
Volgend artikelAldi desktop-pc met bijzonder scherpe prijs
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.