Piepkleine draadloze usb-adapter van D-Link wint design-prijs

0
40
D-Link DWA-121

D-Link DWA-121 (© ; licentie: )

D-Link pakt uit met de DWA-121, een mini draadloze adapter in USB-uitvoering. Die ondersteunt de snelste draadloze standaarden en won bovendien de iF Product Design Award 2011.

De D-Link DWA-121 RangeBooster N 150 Micro-USB adapter tovert een willekeurige usb-poort om tot een draadloze verbinding die WiFi 802.11b/g/n ondersteunt en in combinatie met geschikte D-Link routers ook draadloze toegang tot 150 Mbps mogelijk maakt. De beveiligingsstandaarden WEP, WPA, WPA2 (PSK/EAP) en WiFi Protected Setup (WPS) worden eveneens ondersteund. De DWA-121 is piepklein en zo goed als onzichtbaar nadat je hem in een usb-poort hebt gestoken. Toch zit er een kleine blauwe statusled in die laat zien of er een succesvolle verbinding is. Het kleine ontwerp viel ook de jury van de iF Product Design Award 2011 op. De DWA-121 werd geselecteerd voor die prijs uit 2756 producten van 1.121 deelnemers uit 43 landen.

Prijs en beschikbaarheid
Aanbevolen prijs van de DWA-121 is 31,95 EUR (inclusief BTW) en de adapter ligt nu al in de winkels.

Vorig artikelAll-in-One pc met Intel’s nieuwste Sandy Bridge platform
Volgend artikelPackard Bell GO USB 3.0 schijf getest
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.