Android 3.0 tablets van Sony

0
35
Sony Tablet S1 en S2

Sony Tablet S1 en S2 (© ; licentie: )

Sony kondigt twee Sony Tablets aan: de S1 spitst zich toe op entertainment, terwijl de S2 geoptimaliseerd is voor mobiele communicatie en entertainment. De Sony Tablets zullen vanaf de herfst 2011 te koop zijn.

De ‘Sony Tablet’ is uitgerust met de laatste versie van het Android besturingssysteem, dat speciaal ontworpen is voor apparaten met grotere schermafmetingen, met name tablets. De S1 heeft een 9,4-inch scherm, terwijl de S2 uitgerust is met twee 5,5-inch schermen die dichtgeklapt kunnen worden. Het dubbele scherm kan je ook gecombineerd gebruiken als één groot scherm. Beide Sony Tablets zijn compatibel met WiFi en WAN (3G/4G).
Sony’s rapid response-technologieën zorgen ervoor dat je probleemloos snelle handelingen kan uitvoeren op het aanraakscherm en dat websites snel laden, aldus de fabrikant. De toetsenbordindeling is eveneens geoptimaliseerd voor het grote beeldscherm.
Met de Sony Tablets kan je ook home entertainment-apparaten beheren. De S1 maakt gebruik van infraroodtechnologie en werkt net als universele afstandsbedieningen op verschillende Bravia AV-apparaten. Je kan de tv inschakelen, het kanaal veranderen en het volume aanpassen. Door de DLNA-functie kan je content op het grote televisiescherm afspelen of muziek naar draadloze speakers streamen.

Prijs en beschikbaarheid
De Sony Tablet S1 en S2 zullen beschikbaarheid zijn vanaf de herfst 2011. De richtprijs in de Benelux van beide modellen is nog niet gekend.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGratis virusscanner zonder installatie
Volgend artikel3D Blu-ray-spelers met draadloze streaming
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.