HP Officejet Pro 8000 en HP Officejet 100 Mobile inkjetprinters

Printen op kantoor en onderweg

0
HP Officejet Pro 8000

HP Officejet Pro 8000 (© ; licentie: )

HP introduceert twee nieuwe inkjetprinters in de Officejet-serie waarmee werknemers ook onderweg kunnen printen.

De HP Officejet Pro 8000 en de HP Officejet 100 Mobile richten zich tot de zakelijke markt. De nieuwe Officejet kleureninkjetprinters komen tegemoet aan de trend dat steeds meer werknemers mobiel werken.

HP Officejet Pro 8000
De HP Officejet Pro 8000 ondersteunt HP ePrint Enterprise waarmee iedereen op afstand documenten kan printen. Zo kan je bijvoorbeeld documenten voor collega’s afdrukken terwijl je zelf thuis werkt of onderweg bent. Deze zakelijke A4 kleureninkjetprinter kan je met maximaal 10 gebruikers delen via het netwerk. De Officejet pro 8000 biedt een snelheid van 15 pagina’s per minuut (ppm) in zwart en 11 ppm in kleur (snelheden in conceptmodus: 35 ppm in zwart en 34 ppm in kleur). De inkjetprinter ondersteunt onder meer SAP, Windows Cluster Server en Citrix Server. Hij heeft een adviesprijs van € 167,22 (excl BTW).

HP Officejet 100 Mobile

HP Officejet 100 Mobile (© ; licentie: )

HP Officejet 100 Mobile
De HP Officejet 100 Mobile is een kleureninkjetprinter die is uitgerust met een lithium batterij die goed is voor het printen van 500 pagina’s, aldus HP. Door middel van Bluetooth-technologie kan je ook draadloos printen vanaf laptops, smartphones en mobiele telefoons. De Officejet 100 Mobile biedt een afdruksnelheid van 22 ppm in zwart en 18 ppm in kleur. De printer heeft een 50-vel papierlade. Hij ondersteunt PictBridge zodat je ook onderweg foto’s kan afdrukken. De Officejet 100 Mobile schakelt zichzelf automatisch uit als hij een tijd niet gebruikt wordt. hij heeft een adviesprijs van € 234,45 (excl BTW).

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.