Gebruiksvriendelijke oplossing voor het bekijken van bewakingscamera’s

0
47
Synology VisualStation VS80

Synology VisualStation VS80 (© ; licentie: )

Synology introduceert een compact apparaat om simultaan de live-beelden te bekijken van maximaal negen bewakingscamera’s die worden beheerd door een Synology DiskStation met Surveillance Station.

De Synology VisualStation VS80 is een betaalbare en eenvoudig te gebruiken oplossing voor het bekijken van bewakingscamera’s. Het apparaat werkt samen met Synology Surveillance Station dat een onderdeel is van Synology DiskStation Manager 3.1, het besturingssysteem waarmee het NAS-gamma van de fabrikant werkt. De VS80 maakt gebruik van een nieuwe, krachtigere digital signal processor (DSP). Deze zorgt voor een optimale beeldkwaliteit bij het decoderen van de videodata.
Wanneer je de VS80 aansluit op een lcd-scherm of tv, kun je de beelden van negen verschillende videokanalen tegelijkertijd bekijken in een multi-screen display. Zo wordt het monitoren van meerdere bewakingscamera’s gemakkelijk. De VS80 ondersteunt de videocompressieformaten MJPEG, MPEG4 en H.264. Aan de camerazijde worden IP-bewakingscamera’s met onder andere PTZ (Pan, Tilt, Zoom) functionaliteit en audio-recording ondersteund. Je kan opgeslagen videobeelden bekijken via de Timeline-player en desgewenst beelden bewaren op een usb-opslagapparaat. Alle functies zijn makkelijk te bedienen via een usb-muis. Daarbij bedraagt het stroomverbruik van het VisualStation VS80 slechts 5,2 watt, aldus Synology.

Prijs en beschikbaarheid
De Synology VisualStation VS80 is al verkrijgbaar en de adviesprijs bedraagt € 200 (excl. BTW).

Foto van Synology
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPrinten op kantoor en onderweg
Volgend artikelNostalgisch speelplezier met World’s biggest Pac Man
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.