Vliegensvlugge draagbare documentscanner

0
59

Welke optie je ook kiest, je kunt nog de naam van het document wijzigen in iets anders dan de automatisch aangemaakte naam. Verder kun je ook de kwaliteit van het gescande document onderzoeken. Ook kun je een wachtwoord toevoegen. Alle documenten worden standaard als pdf verstuurd of bewaard. Hieronder zie je de dialoog voor de scan naar e-mail optie:

Fujitsu ScanSnap - Scan naar e-mail

Fujitsu ScanSnap – Scan naar e-mail (© ; licentie: )

Grotere documenten scannen
Wil je documenten scannen die groter zijn dan A4 dan heb je een optioneel verkrijgbaar draagvel of “carrier sheet” nodig. Dat is een mapje gemaakt van doorzichtige plastic waarop speciale markeringen staan die door de ScanSnap worden herkend zodat die weet dat je een grotere document wil scannen. Het A3-document plooi je in tweeën en steek je in het draagvel. Je scant het dan aan de twee kanten en de software reconstrueert het A3-document. Dit mechanisme werkt niet altijd perfect, maar het volstaat om bijvoorbeeld een artikel uit een krant of een groter tijdschrift mee te scannen.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelDuo Nokia smartphones met nieuw Symbian Anna OS
Volgend artikelQ en de gratis sites
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.