MSI laptop met snelle back-upfunctie

0
83
MSI_CX640 met Time Stamp

MSI_CX640 met Time Stamp (© ; licentie: )

De nieuwe MSI notebook in de C-Series lijn heeft Time Stamp-technologie aan boord waarmee je met één druk op de knop snel een back-up kan maken van opgeslagen data.

De MSI CX640 is een laptop in een geborsteld aluminium behuizing en is zilver van kleur. Rond de speakers is de laptop afgewerkt met chrome. De nieuwe laptop van MSI beschikt over de nieuwste Intel Core i5 processor met Intel Turbo Boost 2.0 en heeft een NVIDIA GeForce GT520M grafische kaart met ondersteuning voor DirectX 11. De Nvidia Optimus technologie zorgt voor een actieve in- en uitschakeling van de grafische processor, afhankelijk van de applicaties die je gebruikt. De CX640 is verder uitgerust met een 15.6-inch HD lcd-scherm, twee usb 3.0- en twee usb 2.0-aansluitingen, Gigabit LAN, WiFi, een HDMI-output, een dvd Super Multi optische drive, een webcam en een kaartlezer.

Time Stamp
MSI maakt het maken van een back-up van het systeem eenvoudig. Met MSI’s eigen Time Stamp-technololgie hoef je maar één druk op een knop te geven om data binnen 15 seconden veilig op te slaan. Met Time Stamp kan je ook een back-up van je bestanden maken op een vast tijdstip, elke dag of zelfs elk uur. Time Stamp kan ook de harde schijf herstellen wanneer het systeem niet wil opstarten in Windows 7.
Een lichtsensor past automatisch de helderheid van het scherm aan, afhankelijk van de hoeveelheid licht in de omgeving. Tezamen met de ECO Engine technologie van MSI zorgt dit voor de optimalisatie van de battertijd van deze laptop.

Prijs en beschikbaarheid
De MSI CX640 is al verkrijgbaar in de Benelux en heeft een adviesprijs van € 599.

Foto van MSI
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDuo Full HD camcorders van Toshiba
Volgend artikelMicrosoft medestichter Paul Allen: Gates en Ballmer zijn “achterbaks”
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.