Kyocera Mita FS-C8020MFP en FS-C8025MFP A3 kleurenmultifunctionals

Kleurenmultifunctionals met personaliseerbaar aanraakscherm

0
Kyocera Mita FS-C8025MFP

Kyocera Mita FS-C8025MFP (© ; licentie: )

Kyocera Mita brengt twee A3 kleuren-MFPs op de markt die eenvoudig te gebruiken en te beheren zijn. De bediening gebeurt door middel van een aanraakscherm.

De FS-C8020MFP en FS-C8025MFP zijn twee compacte A3 kleurenmultifunctionals. Het zijn de eerste A3 kleuren-MFP’s die zijn uitgerust met Ecosys-technologie: de drums zijn volgens Kyocera Mita goed voor 200.000 pagina’s; enkel de toner moet regelmatig worden vervangen.
Beide kleuren-MFP’s zijn eenvoudig te installeren en zijn uitgerust met een volledig personaliseerbaar kleurenaanraakscherm. Het scherm maakt gebruik van een wizard-achtige navigatie en de toegang tot bepaalde functies kan worden geregeld of beperkt. Gebruikers kunnen inloggen op de machines door een eenvoudige klik op hun naam of foto op het aanraakscherm.
De FS-C8020MFP en FS-C8025MFP bieden een snelheid van 20/25 A4 pagina’s per minuut (ppm) en 10/13 A3 ppm. Ze leveren 600 dpi afdrukken en beschikken over een maximum papierinvoercapaciteit van 1.600 vel. De nieuwe MFP’s zijn uitgerust met een ‘accounting’ functie met honderd afdelingscodes die aan gebruikers kunnen worden toegewezen om afdrukvolumes beter te beheren. Het geluidsniveau is volgens de fabrikant laag en vergelijkbaar met dat van een desktopprinter. De prijzen van de nieuwe Kyocera Mita A3 kleurenmultifunctionals werden niet meegedeeld.

Geen resultaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.