Compacte HiFi-keten van Lenco

0
290
Lenco MCi-210

Lenco MCi-210 (© ; licentie: )

Lenco introduceert een compacte HiFi-keten die beschikt over een docking station voor iPod en iPhone en is uitgerust met een Surround-systeem en een Extrabass-functie.

De Lenco MCi-210 is een mini-keten met twee luidsprekers (2 x 10 watt RMS) en kan muziek afspelen van diverse bronnen. Naast muziek op cd, usb-geheugenstaaf of SD-geheugenkaart, kan je ook genieten van je favoriete muziek of Playlist op je iPhone of iPod. De MCi-210 ondersteunt de wma-, mp3- en rw-bestandsindeling.
De compacte HiFi-installatie is uitgerust met een Surround-systeem en een Extrabass-functie voor een optimale geluidskwaliteit, aldus Lenco. Er is ook een klokfunctie met een wekker en de mogelijkheid het uur in te stellen waarop het toestel uit- of ingeschakeld moet worden. De FM-radio onthoudt 20 vooringestelde zenders. De MCi-210 is slechts 30 cm breed en minder dan 20 cm hoog. Lenco levert de compacte HiFi-mini-keten inclusief afstandsbediening. De adviesprijs bedraagt € 129.

Foto van Lenco
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelKingston meldt technisch probleem met SSDNow V100 solid state drive
Volgend artikelNieuwe generatie eCAFÉ netbooks van Hercules
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.