Facebook en Twitter aan je pols

1
57

Hou er ook rekening mee dat Bluetooth de batterij van je mobiel sneller zal leegmaken. Het gebruik van de MN800 zal dus ook de autonomie van je smartphone verminderen.

Conclusie

Sony Ericsson LiveView

Sony Ericsson LiveView (© ; licentie: )

De Sony Ericsson MN800 is meer dan een leuke gadget. Gebruikers die hun smartphone intensief gebruiken kunnen er tijd mee winnen. Bovendien is informatie opvragen van een polshorloge-achtig apparaatje ook heel wat discreter dan van het scherm van je smartphone. De MN800 kun je bijvoorbeeld in een vergadering of les wel gebruiken, terwijl dat met je smartphone misschien moeilijker ligt. Maar de MN800 heeft ook enkele nadelen. Zo vermindert de Bluetooth-verbinding de autonomie van je smartphone. Ook is zijn bereik beperkt tot maximaal drie meter, terwijl Sony Ericsson tien meter belooft in zijn documentatie. De prijs vinden we ook aan de hoge kant.

(65/100)

Adviesprijs
70 euro.
Foto van Sony Ericsson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

1
2
3
4
Vorig artikelHub voor meer usb 3.0-poorten
Volgend artikelMultifunctionals van Sharp met multitouch-bediening
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.