Facebook en Twitter aan je pols

1
54

LiveView ondersteunt echter ook plugins; iedereen die het wil kan plugins maken en je vindt er verschillende in Android Market. Zo zijn er plugins om je muziekspeler te bedienen, een analoge of digitale clock weer te geven op de MN800, Gmail-berichten te bekijken, de beltoon van je gsm te wijzigen via de MN800 etc. Het zijn er teveel om op te noemen. Sommige zijn gratis, voor andere moet je een klein bedrag betalen. Je vindt een overzicht van alle plugins door in Android Market op ‘Liveview’ te zoeken.

Bediening
Als er een nieuwe gebeurtenis is, knippert het ledje op de zijkant van de MN800 in verschillende kleuren, naargelang het type van de gebeurtenis (blauw voor nieuw gesprek, groen voor nieuwe notificatie). Als je dit zo op de telefoon hebt ingesteld zal de MN800 ook zachtjes trillen. Door op de rechterknop te drukken kun je dan zien wat er aan de hand is. Door op de zijkanten van het schermpje te drukken kun je tussen de verschillende opties en/of meerdere berichten scrollen. Is een bericht te lang om op het schermpje te passen dan kun je scrollen door op boven- of onderkant van het schermpje te drukken.
Nog een handige optie is ‘Find Phone’: als je die kiest, maakt je mobiel lawaai zodat je hem eenvoudig kun lokaliseren.SE LiveView MN800 sms
Je kunt de LiveView MN800 met behulp van de clip vastmaken op bijvoorbeeld een kledingstuk. Je kunt hem ook als een horloge rond je pols dragen, maar je moet dan wel zelf nog de meegeleverde polsband in elkaar steken. Een nadeel van deze laatste optie is dat de usb-laadkabel alleen bereikbaar is als je de MN800 opnieuw losmaakt van de polsband. Dat hadden de ontwerpers van Sony Ericsson toch beter kunnen oplossen…

Bereik en autonomie
Het bereik van de MN800 valt tegen. Als je je verder dan drie meter van je telefoon bevindt, kan de MN800 er al geen verbinding meer mee krijgen. Bluetooth zou normaal gezien toch tot 10 meter moeten toelaten. Dit is natuurlijk minder een probleem als je je gsm altijd vlak bij je draagt.
De autonomie valt beter mee, hoewel die moeilijk objectief te meten is. Naargelang het gebruik dat je ervan maakt houdt de MN800 het enkele dagen tot een halve week uit op een volle batterij.

1
2
3
4
Vorig artikelHub voor meer usb 3.0-poorten
Volgend artikelMultifunctionals van Sharp met multitouch-bediening
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.