Facebook en Twitter aan je pols

1
57

Vervolgens dien je Bluetooth in te schakelen op je Android-mobiel en de LiveView MN800 vindbaar maken door de linkerknop ingedrukt te houden tot het ledje op de zijkant afwisselend groen en blauw knippert. Vervolgens kun je de LiveView MN800 met je smartphone verbinden. Het dataverkeer is beschermd door middel van een automatisch gegenereerd wachtwoord of, als de telefoon dit niet ondersteunt, door de generieke code ‘0000’.

Verbinden
Met Bluetooth verbinden hoef je maar een keer te doen. Maar hierna moet je de MN800 ook nog een keer met LiveView verbinden. Dat doe je door LiveView Manager op te starten, het Manage LiveView-menu te openen en de MN800 aan Live te connecteren. Daarna kun je via het menu ‘Customise tiles’ regelen welke informatie je wil dat de MN800 weergeeft. Deze werkwijze laat toe dezelfde MN800 met meerdere telefoons te gebruiken. Alleen de informatie van de telefoon waarmee de MN800 verbonden is wordt dan weergegeven.SE LiveView MN800

Android-compatibiliteit
De Sony Ericsson Liveview MN800 is compatibel met Android 2.0 en hoger en werkt dus ook met smartphones van andere merken. We slaagden er probleemloos in de LiveView te koppelen aan een Sony Ericsson Xperia X10i met Android 2.1. Maar het lukt net zo goed probleemloos met een Acer Liquid E die softwarematig geüpgraded was van Android 1.6 naar 2.2.

Getoonde informatie
Via de optie ‘Customise tiles’ in LiveView Manager regel je welke informatie de MN800 weergeeft en, waar van toepassing, om de hoeveel tijd die moet worden ververst. Standaard heb je de keuze tussen sms’jes, binnenkomende gesprekken, gemiste gesprekken, Facebook- en Twitter-berichten, RSS-feeds en je agenda (Google Calendar). Eventueel kun je hier ook instellen dat de MN800 moet trillen als er nieuwe informatie binnenkomt.

1
2
3
4
Vorig artikelHub voor meer usb 3.0-poorten
Volgend artikelMultifunctionals van Sharp met multitouch-bediening
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.