De eerste grote update van Windows 7

2
59

Soms steekt Microsoft ook nog enkele “leuke” dingen in een Service Pack, maar deze keer ontbrak het hen blijkbaar aan inspiratie want als doorsneegebruiker ga je er niets van merken.

Het verlossende bericht na 42 minuten op onze pc

Het verlossende bericht na 42 minuten op onze pc (© ; licentie: )

Moet ik Service Pack 1 onmiddellijk installeren?
In zijn standaard configuratie gaat Windows 7 zelf automatisch op zoek naar updates. Eén van de komende dagen zal het dan ook Service Pack 1 ontdekken, downloaden en installeren. Ga in dat geval gerust slapen, want dat ganse proces neemt meer dan een half uur in beslag waarbij de computer meerdere keren herstart.
Wil je niet zo lang wachten, dan kan je nog twee kanten uit. Je kunt zelf het volledige bestand van de website van Microsoft downloaden en installeren. Zie dan wel dat je de juiste versie (32 bit of 64 bit) voor je computer downloadt, en voorzie voldoende plaats op je harde schijf want de bestanden zijn respectievelijk 4,1 en 7,4 GB groot.
Als alternatief kan je ook een automatische update forceren. Klik op de Startknop, “Alle Programma’s” en vervolgens op “Windows Update”. Mocht Service Pack 1 nog niet in de lijst voorkomen, klik je op “Naar Updates Zoeken”.
Ons advies: wacht gewoon rustig af.

Na de installatie

Na de installatie (© ; licentie: )

1
2
Vorig artikelElektronisch publiceren op Amazon Kindle is duurder dan papier drukken
Volgend artikelCompacte Full HD mediaspeler
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

2 REACTIES

  1. Na installeren Service Pack 1 Windows 7 aanzienlijke systeemvertraging opgetreden. Ook ervaring van andere,mij bekende gebruikers !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.