Home Hardware

Inkjet all-in-one gebruikt digitale cameratechnologie

0
Lexmark Genesis S815 AIO

Lexmar Genesis S815 AIO (© ; licentie: )

Lexmark lanceert een multifunctionele printer in een opvallend verticaal design en met Flash Scan-technologie voor het snel inscannen van documenten.

Met de Lexmark Genesis S815 AIO kan je kopiëren, scannen, faxen en e-mailen met slechts één druk op de knop. De inkjetprinter biedt een afdruksnelheid in zwart-wit tot 18 pagina’s per minuut (ppm) en in kleur tot 11 ppm. Het toestel kan je ook gebruiken als digitale fotolijst om foto’s weer te geven op het 4,3-inch kleurenscherm met touchbediening. Het touchscherm biedt ook toegang tot Lexmark’s Smart Solutions, zoals de op cloud gebaseerde applicaties Evernote, TripIt, Facebook en Twitter.
Door de ingebouwde Flash Scan-cameratechnologie met een 10 megapixel imaging-sensor kun je een preview weergeven van het af te drukken of te scannen document. De Genesis S815 is dankzij de Flash Scan-technologie ook in staat een pagina te scannen in minder dan drie seconden volgens Lexmark.
De Lexmark A4 multifunctional maakt gebruik van Lexmark’s Vizix afdruktechnologie met aparte inkt-cartridges en kan ook dubbelzijdig afdrukken. De S815 ondersteunt ook Wireless-N (IEEE 802.11n) draadloze technologie. De all-in-one meet 420(H) x 386(B) x 321(D) mm. De Lexmark Genesis S815 AIO heeft een adviesprijs van € 399.

Lexmark
Categorieën: Producenten
Update 12 jaar geleden.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten