Kyocera Mita Ecosys FS-6025MFP en FS-6030MFP A3 multifunctionals

Zuinige en gebruiksvriendelijke A3 multifunctionals

0
Kyocera Mita fs-6025mfp

Kyocera Mita fs-6025mfp (© ; licentie: )

Twee nieuwe monochrome Ecosys MFP’s van Kyocera Mita combineren lage gebruikskosten met een compact en gebruiksvriendelijk ontwerp. De FS-6025MFP en FS-6030MFP A3 multifunctionals kunnen uitgebreid worden met professionele opties zoals een afwerkingseenheid met nietfunctie en een faxsysteem.

De Kyocera Mita Ecosys FS-6025MFP en FS-6030MFP monochrome A3 multifunctionals hebben een aanraakgevoelig kleurenscherm waarmee je alle functies eenvoudig kunt bedienen. Systeembeheerders kunnen de werking van het bedieningspaneel trouwens aanpassen aan de behoeften en de kennis van de gebruikers. Via een toegangscode krijgt iedere gebruiker toegang tot zijn of haar eigen menu en mogelijke taken. Deze MFP’s gebruiken geen cartridge en hebben drums die lang meegaan, zodat de onderhouds- en gebruikskosten laag liggen en de hoeveelheid geproduceerde afval beperkt blijft. Hoewel je er A3’s mee kunt afdrukken, zijn deze printers uiteraard ook geschikt voor A4 afdrukken. Bovendien zijn ze erg compact en nemen ze niet meer plaats in beslag dan een A4 multifunctional.
De FS-6025MFP en FS-6030MFP printen en kopiëren respectievelijk aan 25 en 30 pagina’s per minuut met een resolutie van 600 dpi. De multifunctionals zijn binnen 10 seconden gebruiksklaar. Geavanceerde functies zijn onder andere scannen naar e-mail (ook in kleur), scannen naar pc en scannen naar usb. Optioneel kun je deze MFP’s uitbreiden met een afwerkingseenheid van 500 vel met nietfunctie en een faxsysteem.

Prijs en verkrijgbaarheid
De nieuwe MFPs zijn beschikbaar bij de partners van KYOCERA MITA vanaf februari 2011. Aanbevolen verkoopprijzen: FS-6025MFP = € 2.345,- excl. BTW; FS-6030MFP = € 2.935,- excl. BTW.
De volledige technische specificaties van deze MFP’s vind je op de website van Kyocera Mita.

Geen resultaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.