Feestelijke iPod-dock van Memorex

0
27
Memorex emi77106pwht PartyCube Sound System

Memorex PartyCube Sound System (© ; licentie: )

De PartyCube van Memorex is een speakerdock voor iPod, iPhone en andere mp3-spelers die je gemakkelijk overal kunt neerzetten en voldoende krachtig is om tijdens feestjes te gebruiken.

De Memorex PartyCube is stevig gebouwd en heeft een handgreep waarmee je hem gemakkelijk overal neerpoot. Deze dock is uitgerust met multidirectionele luidsprekers: 2 x 2,5″ 8 Watt en 2 x 1,25″ 2 Watt. De versterker levert 2 x 5 Watt. Aan de voorkant is een Universal Dock-sleuf voor een iPod of iPhone die dan ook wordt gevoed en opgeladen. Daarnaast heeft de PartyCube een ingebouwde AM/FM radio. Je kunt zes favoriete radiozenders in het geheugen opslaan. Er is ook een 3,5mm geluidsaansluiting aan de achterkant voor andere audiotoestellen. De ingebouwde lithium-batterij houdt het 4 tot 6 uur uit. Het duurt zeven uur om de batterij volledig op te laden. Je bedient de PartyDock met knoppen op de bovenkant. Een afstandsbediening wordt niet meegeleverd. De PartyCube weegt ongeveer 2 kg.
Het Memorex PartyCube Sound System kost 99 euro.

Foto van Memorex
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEen halve eeuw gamen in vier minuten
Volgend artikelZuinige en gebruiksvriendelijke A3 multifunctionals
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.