Veelzijdige DECT-telefoon

0
29
AVM FRITZ!Fon MT-F DECT-telefoon

AVM FRITZ!Fon MT-F DECT-telefoon (© ; licentie: )

AVM introduceert een DECT-telefoon die HD-telefonie ondersteunt en ook internetdiensten biedt zoals e-mail, podcasts, RSS-feeds en internetradio.

De nieuwe FRITZ!Fon MT-F DECT-telefoon van AVM ondersteunt CAT-iq, de nieuwe DECT-standaard voor draadloze telefoons. Daardoor is het mogelijk om met het nieuwe FRITZ!Fon toestel te telefoneren in HD-kwaliteit. Met de FRITZ!Fon MT-F kan je niet alleen telefoneren, maar ook RSS-feeds, internetradio en podcasts ontvangen, evenals e-mailberichten ontvangen en beantwoorden. De DECT-telefoon heeft een telefoongids met 300 ingangen en meerdere antwoordapparaten. De FRITZ!Fon MT-F is volgens de fabrikant een ideale aanvulling op alle modellen van de FRITZ!Box met een DECT-basisstation. De draagbare telefoon is uitgerust met een kleurenscherm met 240 x 320 pixels. De batterij is goed voor een gesprekstijd tot 10 uur en een stand-bytijd tot 6 dagen. Het bereik bedraagt 40 meter. De FRITZ!Fon MT-F is ook in staat om firmware-updates met nieuwe functionaliteit op te halen en installeren.

Prijs en beschikbaarheid
De AVM FRITZ!Fon MT-F DECT telefoon heeft een aanbevolen verkoopprijs van € 79.

Foto van AVM
Website: AVM Duitsland Website: AVM België Website: AVM Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelStijvolle lichtgewicht laptop voor zakelijke gebruikers
Volgend artikel’s Werelds kleinste stop-motionanimatie
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.