Sony voegt Skype toe aan Monolithic internettelevisies

0
43
Sony kdl-55 hx920

Sony kdl-55 hx920 (© ; licentie: )

Sony breidt de internetfuncties van zijn Monolithic internettelevisies uit met gratis telefoneren en chatten via Skype. Je hebt wel een optionele Skype-camera en -microfoon nodig om de nieuwe functie te kunnen gebruiken. Skype is beschikbaar op de modellen HX920, NX720F, EX720, EX520 en CX520.

Een aantal nieuwe Monolithic internettelevisies van Sony kunnen worden gebruikt om te telefoneren en chatten via Skype met behulp van een optionele Skype-camera en -microfoon. Mogelijk is op sommige modellen ook nog eerst een firmware-update nodig, maar die wordt automatisch uitgevoerd. Sony’s nieuwe topmodel, de HX920, wordt standaard geleverd met de benodigde Skype-camera en -microfoon. Deze 3D-tv wordt eveneens geleverd met twee stuks 3D-brillen. Bij de modellen NX720F, EX720, EX520 en CX520 moet je de Skype-camera nog extra bijkopen. Overigens voegt Sony voortdurend bijkomende internetfuncties toe, waaronder populaire websites zoals Facebook, Twitter, YouTube en Picasa. De nieuwste modellen hebben op een Opera-webbrowser aan boord, zodat je naar willekeurige sites kunt surfen op je internettv. De topmodellen zoals de HX920, NX720 en EX320 zijn standaard uitgerust met een WiFi-netwerkkaart. Op andere modellen zoals de CX520 kun je een optionele usb WiFi-adapter aansluiten voor draadloze internetmogelijkheden. De meeste tv’s hebben ook DLNA en Wi-Fi Direct aan boord om snel en probleemloos vanaf DLNA-randapparatuur zoals een laptop, foto’s, muziek en films met de tv te delen, waar ook in huis. De nieuwe modellen kunnen ook direct opnemen naar een usb-harde schijf. Ook nieuw voor 2011 zijn gratis iPhone- en Android-applicaties die je smartphone in een tv-afstandsbediening kunnen veranderen.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGolvend design-meubel herbergt tv en verbergt kabels
Volgend artikelKrachtige NAS in rekformaat voor kleinere bedrijven
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.