LG claimt dunste monitor ter wereld

0
57
LG E2290V FULL HD LED-monitor

LG E2290V FULL HD LED-monitor (© ; licentie: )

Door alle aansluitingen in de voet van de monitor te verwerken is de nieuwe 22-inch monitor van LG slechts 7,2 mm dik. Daarmee is het Full HD LED-beeldscherm het dunste in de wereld, aldus de fabrikant.

Op de CES in Las Vegas presenteerde LG Electronics (LG) de E2290V monitor. Het beeldscherm heeft een diagonaal van 21,5 inches of 54,61 cm. De Full HD (1920 x 1080) LED-monitor is slechts 7,2 mm dik. De geringe dikte is mogelijk dankzij EZ cabling waardoor alle aansluitingen (D-Sub, DVI-D, HDMI) zich in de voet van de monitor bevinden. In de voet is tevens het bedieningspaneel verwerkt met oplichtende touch-toetsen. De monitor heeft een metalen afwerking. De E2290V heeft een responstijd van 2 milliseconden en een helderheid van 250 cd/m2. LG’s Image Booster-software verbetert onduidelijke beelden van videosites zoals YouTube.

De LG E2290V Full HD LED-monitor is vanaf 1 februari 2011 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 319.

Foto van LG
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTablet met uitschuifbaar toetsenbord
Volgend artikelGolvend design-meubel herbergt tv en verbergt kabels
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.