Meliconi Ghost Design 1000 en 2000 tv-meubelen

Golvend design-meubel herbergt tv en verbergt kabels

11
Meliconi Ghost Design 2000

Meliconi Ghost Design 2000 (© ; licentie: )

Meliconi introduceert design tv-meubels met plaats voor je platte tv, audio-apparatuur en alle kabels en stekkerdozen. Niet iedereen kan of wil zijn platte tv immers aan de muur bevestigen door middel van een muurbeugel. Dankzij de Meliconi Ghost Design 1000 en 2000 bestaat er nu een mooi alternatief.

Traditionele tv-meubelen zijn meestal te groot en te lelijk voor een flatscreen-tv, maar niet iedereen wil of kan zijn platte tv aan de muur bevestigen via een gewone muurbeugel. Ghost Design van Meliconi is een gamma van moderne tv-meubelen specifiek bedoeld voor platte tv’s. De meubelen worden verankerd aan de muur en hebben een modern, golvend design. Ze bieden voldoende plaats voor een platte tv, audio- en video-apparatuur en bedrading en voedingskabels, die mooi uit het zicht worden verborgen in een haast onzichtbare kolom. In Ghost Design maakt de afdekking deel uit van het design. Zo trekt de golvende vorm de aandacht en dankzij het brede ontwerp kunnen alle benodigde draden en voedingskabels verborgen worden. De Ghost Desing 1000 en 2000 zijn verkrijgbaar in glanzend wit, glanzend zwart, silver, koolstofvezel, metallic blauw of rood. De steun wordt uitgevoerd met ovale plateaus van hardglas. De zijverlichting met leds geeft een zacht licht, wat beter is voor je ogen wanneer je tv kijkt. Beide meubelen zijn geschikt voor platte tv’s tot 63 inch en tot 70 kg. De Ghost Design 1000 heeft een glazen plateau, terwijl de Ghost Design 2000 er twee heeft. De plateaus kunnen 20 kg aan apparatuur dragen. De Ghost Design 1000 kost € 299; de Ghost Design 2000 kost € 379. De producten van Meliconi, verdeeld in de Belux door DIES Distribution S.A. in Edingen, vindt men in speciaalzaken, de grote distributie en op het internet. In onderstaande video zie je hoe de Ghost Design 2000 eruit ziet en kan worden gebruikt; de melige achtergrondmuziek moet je er helaas voor lief bijnemen:

11 REACTIES

 1. Hallo Helen,
  Ik zou niet weten waar je het kan bezichtigen ik heb het hier besteld
  http://www.lardynocomputerstore.nl
  Wellicht dat je bij hun terecht kan om het te bezichtigen of dat ze je verder kunnen helpen. wat ik kan zeggen is dat het inderdaad een mooie oplossing is, duurt wel ff om het in elkaar te zetten en als je veel kabels hebt om weg te werken dan wordt het lastiger, ik ben zelf ook nog niet klaar maar heb ook rond de 30 kabels om weg te werken

  Groet, Omid

 2. hallo, wij vinden deze tv oplossing erg mooi maar zouden die graag eerst in het echt willen bekijken. Weet je toevallig een verkoopadressen Nederland waar deze te bezichtigen is?
  Alvast bedankt,

  Groet, Helen uit Utrecht

 3. Ik veronderstel dat er alle merken van tv’s aan bevestigd kunnen worden bv Samsung en Phillips tv’s, klopt dit?
  Verkopen ze deze ook in de Megro in Maasmechelen?
  Wil er volgende week één aanschaffen de Ghost Design 2000 voor in de keuken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.