LG FLATRON E2260 LED-monitor review

Platte en lichte monitor met Full HD-resolutie

0
LG FLATRON E2260 monitor

LG FLATRON E2260 (© ; licentie: )

De 22-inch LG FLATRON E2260 LED-monitor is erg dun en licht, maar biedt toch Full HD resolutie. Wij hebben hem getest.

De 22-inch LG FLATRON E2260 LED-monitor is aan de randen slechts 1,29 cm dik. Hij weegt ook bijna niets. Toch levert hij een resolutie van 1920×1080 pixels, ofwel Full HD 1080p resoloutie.

In de doos
Naast de erg lichte en opvallend platte monitor bevat de doos nog een zelf te monteren voet, een stroomkabel, een vga-kabel, een installatieblad en een cd met volledige handleiding.

Montage van de voet
Deze monitor is erg dun en licht en, ondanks zijn schermdiagonaal van 22 inch, heel compact. De meegeleverde losse voet is daarom zelf ook vrij licht en klein, maar hij is voldoende stevig om de monitor stabiel op elk oppervlak mee neer te zetten. Montage is heel simpel. Je legt de monitor voorzichtig met zijn voorkant op een plat vlak zoals een tafel en dan schroef je de voet vast in de in doorzichtig plastic uitgevoerde steel. Je hebt geen schroevendraaier nodig, er zit een hendeltje op het schroefje in de voet. Dat druk je plat wanneer de klus geklaard is. Je kunt het scherm vijf graden naar voor en vijftien graden naar achter bewegen op de voet. Een links-rechts draaimechanisme zit er niet op, maar is ook niet nodig omdat deze monitor zo licht is. Je kun hem gemakkelijk met voet en al naar links of rechts draaien mocht dat nodig zijn.
In de staaf van de voet zit een led die blauw oplicht als de monitor wordt gebruikt en rood wanneer hij in slaapstand staat. De blauwe led kun je gelukkig uitschakelen via het menu, want die leidt wat ons betreft te veel de aandacht af van wat erop het scherm gebeurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.