Dunne led-monitor van Philips heeft strak design

0
138
Philips Brilliance 234CL2SB LED-monitor

Philips Brilliance 234CL2SB LED-monitor (© ; licentie: )

De nieuwe 23-inch Philips Brilliance 234CL2SB ‘Blade’ LED-monitor is slechts 12,9 mm dun en daarmee een van de dunste beeldschermen ter wereld. Alle kabels worden uit het zicht verbonden aan de voet. Dit accentueert nog het strakke zwarte design van deze monitor.

De 23-inch (58,4 cm) Philips Brilliance 234CL2SB is een van de dunste LED-monitoren in de wereld. Dit beeldscherm met een beeldverhouding van 16:9 is slechts 1,29 cm dik. Alle aansluitingen zitten in de voet, zodat de kabels uit het zicht zijn. Deze monitor heeft witte LED-lampen die sneller op volle sterkte licht geven, maar ook sneller kunnen worden gedimd. Daardoor is de contrastverhouding erg hoog en is ook de helderheid gelijkmatig verdeeld. De reactietijd is met 2 ms erg snel. Deze monitor wordt volledig bediend door middel van aanraakgevoelige SmartTouch-toetsen. Als je op een van de aanraakgevoelige pictogrammen drukt, lichten ze op om aan te geven dat de opdracht wordt uitgevoerd. De monitor wordt gefabriceerd volgens strikte milieunormen waaronder de RoHs standaarden. Alle materialen zijn 100% recycleerbaar. De monitor wordt voor Philips geproduceerd door MMD. MMD brengt wereldwijd exclusief Philips LCD-schermen op de markt. De Philips 234CL2SB zal beschikbaar zijn vanaf januari 2011 voor de adviesprijs van € 219.

Vorig artikelBedrijven trekken best lessen uit WikiLeaks
Volgend artikelPlatte en lichte monitor met Full HD-resolutie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.