Muziektoren met iPod dock van Lenco

0
281
Lenco MCi-400

Lenco MCi-400 (© ; licentie: )

Lenco brengt een nieuw luidsprekersysteem in torenvorm op de markt dat is uitgerust met een docking station voor een iPod of iPhone.

Eerder testten we al de Lenco iPod Tower 1, een stereoluidspreker met ingebouwde versterker en subwoofer. Nu introduceert Lenco een nieuw muzieksysteem met iPod dock. De MCi-400 muziektoren is geschikt om te luisteren naar muziek op cd’s, een USB-stick of SD-kaart. De muziektoren speelt cd-r/rw-, mp3- en wma-bestanden. Daarnaast is het systeem ook uitgerust met een iPod/iPhone-dock, waarmee je de Apple toestellen ook kan opladen. De MCi-400 bestaat uit drie torens en is 104 cm hoog. Naast de twee 10 Watt houten speakers is er een 15 Watt actieve subwoofer. Het systeem heeft vier vooraf ingestelde muziekstijlen: jazz, rock, klassiek en pop. De MCi-400 heeft ook een slaaptimer/snoozefunctie. Daarnaast is het systeem ook uitgerust met een FM-radio met twintig voorkeuzezenders. De MCi-400 heeft een lcd-schermpje en wordt geleverd met een afstandsbediening.

De Lenco MCi-400 muziektoren heeft een adviesprijs van € 299.

Foto van Lenco
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAlziende ip-camera is bestand tegen vandalisme
Volgend artikelLasercamera komt om de hoek kijken
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.