Alziende ip-camera is bestand tegen vandalisme

0
170
D-Link DCS-6511 IP-bewakingscamera

D-Link DCS-6511 IP-bewakingscamera (© ; licentie: )

De nieuwe DCS-6511 ip-beveiligingscamera van D-Link filmt bewakingsbeelden in HD-resolutie en kan ook buiten worden opgehangen. Hij is bovendien beveiligd tegen vandalisme.

De D-Link DCS-6511 ip-beveiligingscamera neemt hoge resolutiebeelden op tot 1280 x 1024 pixels in mp4-formaat. Hij kan eenvoudig worden bevestigd, ook buitenshuis. Hij voldoet immers aan de IP-66 standaard en heeft een ingebouwde ventilator en radiator. Je hebt zelfs geen aparte stroomaansluiting nodig, op voorwaarde dat je een Power-over-Ethernet (PoE) netwerkaansluiting gebruikt. Ook bij weinig licht of tegenlicht kun je nog duidelijke beelden opnemen. Daar zorgen snufjes voor zoals de ingebouwde infrarood led’s, de van op afstand bedienbare icr-filter en de wide dynamic range-functie. De DCS-6511 heeft een speciale gemotoriseerde varifocale autofocuslens, waardoor de camera kan worden geïnstalleerd zonder de focus ter plaatse te moeten instellen. Je kunt dit achteraf via de computer bijregelen. Bewegingsdetectie is eveneens ingebouwd. Verder kun je er via een speciale input-outputaansluiting ook nog sensoren en alarmen op aansluiten. D-Link levert de eigen software D-ViewCam mee die tot 32 camera’s ondersteunt, maar de DCS-6511 is ook compatibel met ONVIF en met gespecialiseerde programma’s voor videobewaking zoals Milestone en Mirasys. De DCS-6511 is vanaf januari 2011 te koop en kost 817 euro.

Vorig artikelZestien gigabyte op supersnel geheugenstaafje
Volgend artikelMuziektoren met iPod dock van Lenco
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.