Ultracompacte HD tv-tuner

0
238
PCTV Quatro Stick nano (520e)

PCTV Quatro Stick nano (520e) (© ; licentie: )

PCTV Systems introduceert een tv-tuner in het formaat van een geheugenstaaf. De viervoudige tuner is geschikt voor ontvangst van analoge kabel-TV, FM-radio, DVB-T en DVB-C en kan ook tv-uitzendingen opnemen.

De PCTV Quatro Stick nano (520e) is een ultracompacte tv-tuner met een geïntegreerde signaalversterker die ontvangstgevoeligheid verbetert. Met de tv-tuner kan je op je laptop of pc HD-tv bekijken op volledig scherm of in een schaalbaar venster. De PCTV Quatro Stick nano wordt geleverd met TVCenter 6 software. Die verandert je pc in een volwaardige Personal Video Recorder (PVR) met Timeshift-functie. De software ondersteunt het handmatig instellen van opnames of opnames maken met behulp van de EPG (electronische programma gids). TVCenter biedt ook teletekst-functionaliteit. Je kan tv-uitzendingen opnemen op de harde schijf in MPEG-2- of DivX-formaat, of zelfs direct op dvd.
Je kan ook op reis live tv-uitzendingen of opgenomen programma’s bekijken dankzij DistanTV mobile. Hiervoor volstaat de webbrowser op een Mac, pc, iPhone of iPad (geen additionele App van Apple App Store is vereist op iPhone of iPad). Op je thuispc ontvangt de PCTV Quatro Stick het digitale tv-signaal en stuurt dat vervolgens door naar het bewuste apparaat via een internetverbinding voor ontvangst via WiFi (indien beschikbaar) of 3G. Je kan tv-opnames via de webbrowser ook op elke smartphone instellen.
PCTV Systems levert de tv-tuner met een draagbare telescopische high-gain antenne met magnetische voet, een USB-verlengkabel, een AV-kabel voor het aansluiten van analoge videobronnen en een kleine infrarood afstandsbediening. De PCTV Quatro Stick nano is medio december verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 99,95.

Foto van PCTV Systems
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLaptop met dubbel multitouch-scherm
Volgend artikel3D-laptop van MSI
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.