Veelzijdig inzetbare camcorder scoort

0
54

Maar is het verwisselen van een lens eenvoudig? We hebben het voor jou getest. Eerst moet je de lensontgrendelingsknop naast de lens helemaal indrukken. Daarna draai je de lens linksom en trek je de lens voorzichtig van de body. Bevestigen gaat net zo vlot. Om de lens weer te bevestigen, moet je deze recht voor de body houden en ervoor zorgen dat de witte markeringspunten van de lens en de body zich tegenover elkaar bevinden. Druk vervolgens de lens voorzichtig tegen de body en draai de lens voorzichtig naar rechts. Je zal een klik horen en zo weet je dat de lens goed bevestigd werd. Let wel op dat je de lenzen verwisselt in een omgeving met weinig stof. Dit om te vermijden dat er stof zou komen op de sensor.

De witte markeringspunten van de lens en de body moeten zich tegenover elkaar bevinden bij het wisselen van de lens

De witte markeringspunten van de lens en de body moeten zich tegenover elkaar bevinden bij het wisselen van de lens (© ; licentie: )

Technisch
Alle technische aspecten van de NEX-VG10E bespreken zou ons te ver leiden. We zetten hier nog enkele aspecten in de verf waar we toch wel belang aan hechten. Om te beginnen beschikt de NEX-VG10E over een Xtra Fine lcd-scherm van 3 inch (7,5 cm). Het scherm heeft een resolutie van 921.000 pixels. Dankzij de TruBlack technologie biedt volgens Sony het scherm een heldere weergave met veel contrast. Iets wat we overigens kunnen beamen. Zelfs onder een stralende hemel blijft het scherm voldoende zichtbaar.

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelLego en augmented reality
Volgend artikelLaptop met dubbel multitouch-scherm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.