Barbie Video Girl op de testbank

0
10

Een topmodel digitale camera van Canon tegenover een speelgoedcameraatje zetten is natuurlijk appels en peren vergelijken. Maar zo’n test levert wel een grappige video op.

Sinterklaas heeft wellicht weer talloze kinderen blij gemaakt met een Barbie pop. Een speciaal model van deze beroemde pop is de Barbie Video Girl waarmee – je hebt het al geraden – video kan worden opgenomen. Een Amerikaanse filmmaker wilde wel eens zien hoe goed de kwaliteit ervan was. Hij haalde het groot geschut boven en besloot een Canon EOS 7D – een foto/videocamera die 1800 dollar kost – te vergelijken met de 50 dollar kostende Barbie Video Girl.
Tijdens zijn test gaat hij erg grondig te werk en slaat geen detail over. Hij vergelijkt zelfs de flitsschoenen of de “Hot Shoes” van Canon en Barbie… Je mag raden wie van beide de hotste heeft. Het testverslag heeft hij in een video gegoten die is te bekijken via deze link.

Vorig artikelZeven innovatieve storage-technologieën voor 2011
Volgend artikelEerste Android 2.3 mobiele telefoon
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.