Asus Eee Reader DR900 e-booklezer

E-booklezer met groot scherm en WiFi

0
Asus Eee Reader DR900

Asus Eee Reader DR900 (© ; licentie: )

Asus kondigt een e-booklezer aan met een 9-inch capacititief aanraakscherm. Deze grootformaat digitale leesplank heeft 2 GB intern geheugen, ingebouwde WiFi en optionele 3G.

De Asus Eee Reader DR900 is naar eigen zeggen de eerste 9-inch e-booklezer met aanraakscherm op de markt. De DR900 heeft een SiPix elektroforetisch scherm dat licht reflecteert zoals papier en daarmee gedrukte pagina’s na bootst. Het scherm verbruikt alleen stroom om het beeld te wijzigen, en niet om het vast te houden.
Deze Asus Eee Reader is minder dan 10 mm dik (221 x 191 x 9,7 mm) en weegt 440 gram. De DR900 heeft 2 GB intern geheugen en ook een SD-geheugenkaartsleuf. De opgeladen batterij is goed voor twee weken lezen of circa 20 boeken. Je kan aantekeningen maken met een virtueel toetsenbord en ook handgeschreven notities of zelfs tekeningen toevoegen aan het leesmateriaal. De tekst-naar-spraakfunctie ondersteunt 23 talen, waaronder Nederlands, en zet e-boeken direct om in audioboeken.
Om boeken te kopen gebruikt de DR900 een draadloze verbinding (802.11b/g ) en de WebKit-gebaseerde browser. Als optie kan je de Eee Reader ook uitrusten met 3G, zodat je overal een internetverbinding kan maken.

Prijs en beschikbaarheid
De Asus Eee Reader DR900 heeft een adviesprijs van € 299 en is beschikbaar vanaf eind januari 2011.

Foto van Asus
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.