Nieuwe versie Google Earth met bomen in 3D

0
59
Google Earth 6 Goldengate

Google Earth 6 Goldengate (© ; licentie: )

Google Earth wordt in de nieuwe versie nog realistischer door de toevoeging van twee nieuwe functies: 3D-bomen en een volledig geïntegreerde Street View-ervaring.

Met Google Earth is het mogelijk de wereld digitaal te bezoeken. In de nieuwe versie kan dat ook heel wat beter op straatniveau. Google heeft in Google Earth 6 de Street View-ervaring nu volledig geïntegreerd. Je kunt nu digitaal reizen vanuit de ruimte tot recht voor je deur in een enkele naadloze vlucht.
In de digitale wereld van Google Earth kom je nu ook gedetailleerde 3D-modellen tegen van bomen in diverse soorten, van de Japanse esdoorn tot de cacaoboom. Volgens Google hebben ze al meer dan 80 miljoen bomen geplant in steden als Athene, Berlijn, Tokyo en New York. Ook met kap bedreigde bossen zullen worden gemodelleerd in samenwerking met verschillende organisaties. Daarnaast werden er modellen van gebouwen en bezienswaardigheden toegevoegd.
Met Google Earth 6 kan je ook gemakkelijker historische beelden bekijken. Je krijgt nu onderaan het beeld een datum te zien als er historische beelden beschikbaar zijn. Je kunt Google Earth 6 hier downloaden.

Vorig artikelLed’s en het nieuwe tatoeëren
Volgend artikelE-booklezer met groot scherm en WiFi
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.