Achterluidsprekers kabelloos aansluiten

0
106
Teufel RearStation 4

Teufel RearStation 4 (© ; licentie: )

Om de achterluidsprekers van je home cinemaspeakerset zonder kabels aan te sluiten lanceert Teufel de RearStation 4.

Teufel’s RearStation 4 biedt een oplossing om je achterluidsprekers van een surround luidsprekerset met je AV-versterker te verbinden, zonder dat je kabels door de woonkamer moet leggen. De RearStation 4 bestaat uit een zender en een ontvanger. De zender (RS 4 WLT Transmitter) dien je aan de versterker te koppelen en de ontvanger (RS 4 WLR Receiver) aan de luidsprekers. De ontvanger is uitgerust met een 2-kanaals 80 Watt versterker. De maximale afstand van het signaal tussen versterker en luidsprekers bedraagt twintig meter. De RearStation 4 ondersteunt alle conventionele surround soundsystemen.
Deze oplossing kan je ook gebruiken om muziek te beluisteren in meerdere kamers als je extra ontvangers aanschaft. De zender van de RearStation 4 kan geluid draadloos versturen naar drie ontvangers waarop je luidsprekers kan aansluiten. Teufel levert een afstandsbediening bij het systeem om het volume aan te passen, de zone te selecteren of de RearStation aan of uit te zetten.

De Teufel Rearstation 4 is vanaf november te koop op de Teufel website voor € 299 euro. Een extra ontvanger met afstandsbediening kost € 199.

Foto van Teufel
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelE-booklezer met achterstand
Volgend artikelSpraakherkenning in het Nederlands
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.