Meer doen met een printer

0
42
Brother DCPJ125 multifunctionele inkjetprinter

Brother DCPJ125 multifunctionele inkjetprinter (© ; licentie: )

Brother breidt het gamma “Do More” multifunctionele inkjetprinters uit met een goedkoop model dat afdruk-, scan- en kopieerfuncties biedt in één toestel.

De Brother DCP-J125 is een multifunctional op basis van inkjettechnologie die print, kopieert en scant. Printen gebeurt met een snelheid van 33 pagina’s per minuut in zwart-wit en 27 ppm in kleur met een afdrukresolutie tot 6.000 dpi. Het toestel heeft een invoerlade tot 100 bladen. De DCP-J125 kan twee tot vier pagina’s op één enkel A4-blad kopiëren. Met de vlakbedscanner kan je documenten met een resolutie tot 1.200 x 2.400 dpi rechtstreeks naar e-mail of geheugenkaart digitaliseren. De DCP-J125 is uitgerust met een 4,8 cm LCD-kleurenscherm waarop je afbeeldingen kan bekijken en selecteren voor afdruk. Met de Reallusion FaceFilter Studio software kun je foto’s fijnstellen alvorens ze af te drukken. De Brother multifunctional heeft aparte inktpatronen zodat je enkel wat leeg is dient te vervangen. Brother biedt ook het gratis retour- en recyclageprogramma voor inktpatronen, toners en drums. De Brother DCP-J125 meet 390 x 368 x 150 mm en kost € 89.

Foto van Brother
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCreatief met blokken
Volgend artikelTetris als sociaal evenement
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.