Headset voor actieve professionals

0
Jabra GO 660 Bluetooth Headset System

Jabra GO 660 Bluetooth Headset System (© ; licentie: )

GN Netcom introduceert een nieuw Bluetooth headset-systeem: de Jabra GO 660. De GO 660 omvat een Jabra Extreme headset, een Jabra Link 320 usb Bluetooth stick en enkele accessoires. De set werd ontwikkeld voor de actieve professional. Noice-canceling moet voorkomen dat omgevingsgeluiden doordringen in het gesprek.

GN Netcom produceert onder de merknaam Jabra diverse bedrade en draadloze headsets voor professioneel gebruik en consumentenheadsets voor gebruik met mobiele telefoons, mp3-spelers en pc’s. GN Netcom werd opgericht in 1869. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen.

In de doos
Naast de Jabra Extreme headset zelf treffen we ook nog een aantal accessoires aan in de doos. Zo vinden we ook de Jabra Link 320 usb-stick, een autolader en een overgang van usb naar micro-usb. Verder zijn ook enkele extra oorrubbertjes en een extra oorhaakje voorzien. Uiteraard ontbreken een korte handleiding en (mini) cd-rom niet in het pakket.

Doelgroep
Veelal wordt een headset niet alleen in de wagen gebruikt. De actieve ondernemer wil immers niet gebonden zijn aan een vaste plaats om te telefoneren. Daarom werd de Jabra GO 660 ontwikkeld. De GO 660 connecteert tegelijkertijd met mobiele telefoons en softphones dankzij de Jabra Link 320 usb Bluetooth adapter. De wisselende omgevingen vragen ook Noice-canceling, zodat storende omgevingsgeluiden niet doordringen in het gesprek. Noise Blackout is een microfoontechnologie die achtergrondgeluiden elimineert en je eigen stemgeluid verbetert, aldus GN Netcom. Noise Blackout werkt met een dubbele microfoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.