Full HD projector voor home cinemabeleving

0
56
InFocus ScreenPlay SP8604 Home Theatre Projector

InFocus ScreenPlay SP8604 Home Theatre Projector (© ; licentie: )

Projectorenfabrikant InFocus introduceert de ScreenPlay SP8604 Home Theatre Projector die full HD projectie ondersteunt en gebruikmaakt van DLP Dark-Chip-technologie voor een betere beeldweergave.

De nieuwe ScreenPlay SP8604 maakt deel uit van de serie home cinemaprojectoren van InFocus. De beamer biedt een resolutie van 1080p (1920 x 1080 pixels) en DLP DarkChip-technologie van Texas Instruments inclusief Dynamic Black waarmee de oorspronkelijke contrastratio van 5000:1 wordt opgevoerd tot een maximum van 30000:1 wat vooral bij de projectie van film, sport en gaming de kwaliteit verbetert. De Unishape lamp levert een lichtopbrengst van 1.700 lumen. De lamp is ontworpen om de lichtintensiteit tot op de milliseconde nauwkeurig aan te passen aan de beeldinhoud. De SP8604 kan een projectiebeeld produceren tot 4,2 meter breed. Ook ondersteunt de SP8604 lens shift en er zijn drie lensopties voor een flexibele plaatsing. De beamer heeft drie HDMI 1.3 poorten, naast component, S-video, VGA and composite-aansluitingen. Een RS232-aansluiting maakt het mogelijk de projector te integreren met domotica. In gewone modus produceert deze beamer 33 dB en in eco-modus 28 dB. De prijs van de InFocus ScreenPlay SP8604 Home Theatre Projector werd niet meegedeeld.

Foto van Infocus
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMachine die je verslaat bij Trivial Pursuit
Volgend artikelHeadset voor actieve professionals
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.