Parrot Minikit Smart Bluetooth smartphone docking bay

Handenvrij bellen met elke smartphone

0
Parrot Minikit Smart

Parrot Minikit Smart (© ; licentie: )

Parrot ontwikkelde een smartphonehouder met Bluetooth-technologie om handenvrij te bellen en te navigeren. De docking bay is geschikt voor vrijwel elk model smartphone.

Om in de wagen ook optimaal gebruik te kunnen maken van de telefoon- en navigatiefunctionaliteit van smartphones brengt Parrot de Minikit Smart Bluetooth-kit op de markt. De docking bay is ontworpen voor alle smartphones van 56 tot 70 mm breed en ondersteunt alle besturingssystemen. De Parrot Minikit Smart is uitgerust met een roterende zuignap die je dient te bevestigen tegen de voorruit of het dashboard van de auto. De beweegbare microfoon kan je al naar gelang het interieur van het voertuig positioneren.
De Parrot Minikit Smart en de smartphone worden met elkaar verbonden via Bluetooth, waarna je een handenvrij gesprek kan voeren en de navigatietoepassingen kan gebruiken die beschikbaar zijn via de smartphone. De Minikit Smart heeft een geïntegreerde 2 Watt luidspreker. De docking bay kan de gps-functies bij een inkomend gesprek tijdelijk onderbreken en weer opstarten na het beëindigen van het gesprek, indien de smartphone deze functie ondersteunt. De Minikit Smart kan de smartphone ook opladen via een van de meegeleverde usb-kabels (micro-usb, mini-USB, Apple).

Telefoonboek
Na verbinding met een smartphone via Bluetooth wordt de Minikit Smart gesynchroniseerd en het telefoonboek automatisch bijgewerkt. Verschillende gebruikers kunnen de kit gebruiken doordat de Minikit Smart opslagcapaciteit biedt voor tien verschillende telefoonboeken (2.000 contactpersonen per smartphone). Om een contactpersoon uit het telefoonboek te bellen, volstaat het zijn of haar naam te noemen en de Minikit Smart kiest zelf het nummer. De Parrot Minikit Smart is volgens de fabrikant goed voor een standby-periode van een week en 10 uur gesprekstijd. Hij kan worden opgeladen via de sigarettenaansteker van de auto.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Parrot Minikit Smart is verkrijgbaar vanaf november 2010 en heeft een adviesprijs van € 99.

Foto van Parrot
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.