Liquid E krijgt wel soft-, maar geen hardware-update

1
88

Naast de ingebakken Google-apps kun je nog tal van apps en games downloaden uit de Android Market. Veelal zijn die gratis, een voordeel tegenover de iPhone en tegenover Windows Mobile.
Schakelen tussen 3G en WiFi verloopt vlot.
Acer levert standaard een microSD-kaartje van 2 GB mee. Bij normaal tot intensief gebruik dien je deze smartphone om de twee dagen te herladen.

Er is ook een Liquid E Ferrari Special Edition

Er is ook een Liquid E Ferrari Special Edition (© ; licentie: )

Conclusie
De Acer Liquid E brengt versie 2.1 van het Android besturingssysteem naar de Liquid S100. Verder hebben we weinig verschillen gevonden. Er is dus niet echt sprake van een hardware-update. Voor zijn prijs van 399 euro biedt deze smartphone erg veel functionaliteit en de nieuwe home screens maken de toegang tot de vele apps die de Android Market biedt een stuk toegankelijker. Ook de multitouch-ondersteuning is een meerwaarde. De smartphone presteert ook vlot, al moet je de soms wat stroeve touch-bediening en de nauwe integratie met alle Google-diensten voor lief bijnemen. Maar dat laatste zullen heel wat gebruikers wellicht eerder een voor- dan een nadeel vinden.

(79/100)

Adviesprijs
€ 379 (met 2 GB geheugenkaartje)
Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
4
Vorig artikelHeadset voor de smartphone-generatie
Volgend artikelDoeltreffend vergaderen op afstand… of toch niet?
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Geachte,
    is de Acer Liquid E gelijk aan Liquid E1 qua verkoop, want ik lees dat er een bijgeleverd hoesje aanwezig is bij de Liquid E en ik heb dat niet gekregen bij de aankoop van mijn Liquid E1 bij Vandenborre, mvg, kanunnikes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.