Liquid E krijgt wel soft-, maar geen hardware-update

1
91

Android
De Acer S100 werkte met versie 1.6 van het Android besturingssyteem. De Liquid E heeft Android versie 2.1 Eclair. Het is meteen het grootste verschil met zijn voorganger. Android leunt sterk op Google voor functies zoals e-mail, contacten, surfen, chatten, video en vele andere. Het maakt dat de Liquid alleen echt bruikbaar is met een permanente internetverbinding. Als je op je desktop vaak de diensten van Google gebruikt dan is een Android-mobieltje heel handig. Je hebt dan overal eenvoudig toegang tot je gegevens. Je bedient alles met je vingers en met de vier tiptoetsen onder het scherm.

De vier pictogrammen met de meest gebruikte aanraaktoetsen

De vier pictogrammen met de meest gebruikte aanraaktoetsen (© ; licentie: )

De nieuwe versie van de Liquid biedt nu vijf startschermen die je naar links en rechts vegend met je vinger(s) kunt openen. Je kunt ze inrichten met je favoriete widgets en applicaties. Zeker met het voortdurend toenemende aanbod aan apps in Android Market is dit handig. (Hier vind je een artikel over de 20 populairste apps voor smartphones.)  Het meest linkse en rechtse startscherm bieden een virtueel carrousel onder meer voor het afspelen van multimedia en het kiezen van foto’s, muziek of video’s. Ook heb je nu de keuze uit interactieve live-achtergronden. Het beeld dat het scherm van de Liquid E toont, is trouwens van goede kwaliteit.

1
2
3
4
Vorig artikelHeadset voor de smartphone-generatie
Volgend artikelDoeltreffend vergaderen op afstand… of toch niet?
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Geachte,
    is de Acer Liquid E gelijk aan Liquid E1 qua verkoop, want ik lees dat er een bijgeleverd hoesje aanwezig is bij de Liquid E en ik heb dat niet gekregen bij de aankoop van mijn Liquid E1 bij Vandenborre, mvg, kanunnikes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.