Netwerklaserprinters voor afdrukken in kleur

0
24
Brother HL-4570CDWT

Brother HL-4570CDWT (© ; licentie: )

Brother breidt het assortiment kleurenprinters met lasertechnologie uit met twee modellen voor de kleine en middelgrote onderneming, waarvan er één ook draadloze functionaliteit biedt.

De nieuwe Brother HL-4150CDN en HL-4570CDW(T) zijn nieuwe netwerkkleurenprinters die dubbelzijdig kunnen afprinten en ook andere functies bieden. De single-pass HL-4150CDN print zwart-wit en kleurendocumenten tot 2400 dpi met een snelheid van 24 pagina’s per minuut. Naast dubbelzijdig afdrukken heeft deze laserprinter ook de Nin1- en brochure-printfunctie met vier pagina’s op één blad, wat zorgt voor minder papierverbruik. Je kunt de HL-4150CDN in een vast netwerk hangen. De laserprinter heeft een standaardlade van 250 bladen en een universele lade voor 50 vel. Er is ook een optionele lade voor 500 bladen. Naast de standaard toners kun je ook kiezen voor hoogrendement toners. De laserprinter heeft 128 MB geheugen (uitbreidbaar tot 384 MB) en een High Speed USB 2.0-aansluiting. De printer ondersteunt PCL6 en BR-Script 3 en het printen van PDF-, JPEG- en PRN-bestanden vanaf een usb geheugenstaafje.

Draadloos
De Brother HL-4570CDW met vergelijkbare functies biedt een afdruksnelheid tot 28 pagina’s per minuut in zwart-wit en kleur. Deze laserprinter kan je zowel met het bekabelde of draadloze netwerk verbinden. De HL-4570CDW beschikt over beveiliging voor het draadloze netwerk. Brother levert de laserprinter standaard met een papierlade van 500 vel. Er is ook een model met een papiercapaciteit van 800 bladen (HL-4570CDWT).

Prijs en beschikbaarheid
De Brother HL-4150CDN heeft een adviesprijs van € 469. De Brother HL-4570CDW kost € 649 en de Brother HL-4570CDWT € 725.

Foto van Brother
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikeliPad vervangt de papieren krant, of toch niet helemaal
Volgend artikelTriootje netbooks van Asus
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.