Mixconsole voor professionele dj’s

0
44
Hercules DJ Console 4-Mx

Hercules DJ Console 4-Mx (© ; licentie: )

Hercules brengt om de zoveel tijd mixconsoles voor dj’s uit (zoals de DJ Console uit 2003, de DJ Control MP3 uit 2005 en de Mobile DJ MP3 uit 2007). Nu is er de DJ Console 4-Mx voor professionele dj’s.

De Hercules DJ Console 4-Mx heeft twee grote jogwielen met elk een aanraaksensor en een intuïtieve bediening van vier virtuele decks en twee fysieke decks. De DJ Console 4-Mx is met zijn afmetingen van 40 x 25 cm erg draagbaar, maar zit wel in een stevige metalen behuizing die tegen een stootje kan. Je kunt er ook bestaande analoge apparatuur op aansluiten. De jogwielen hebben een diameter van 12 cm en zijn 1,9 cm hoog. Dat zijn dezelfde afmetingen als bij een dj-console met cd-spelers. Een sensor op de bovenkant detecteert het gewicht van je handen met een drukgevoeligheid van minder dan 1 mm. Zo kun je heel erg precies “scratchen”. Het jogwiel kan bovendien niet alleen bediend worden via de bovenkant, maar ook via de buitenring. De DJ Console 4-Mx heeft 89 bedieningselementen in tweedecksmodus en meer dan 150 bedieningselementen in vierdecksmodus. De bedieningselementen zijn makkelijk en snel te vinden omdat de console is opgedeeld in 3 kleurzones. De console wordt geleverd met de VirtualDJ 7 LE 4-Mx-software van Atomix Productions. Maar ze is ook compatibel met alle MIDI-software. De Hercules DJ Console 4-Mx is leverbaar vanaf 22 november 2010 voor een adviesprijs van 449 euro.

Foto van Hercules
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelBlackberry tablet voor professioneel gebruik
Volgend artikeliPad vervangt de papieren krant, of toch niet helemaal
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.