Kruip in de huid van Harry Potter

0
64

Voor jong en oud
Algemeen kan je stellen dat het spel toegankelijk is voor iedereen. De levels en eindbazen zijn niet zo heel moeilijk en als je personage dood gaat, dan verlies je gewoon een paar Studs en kom je terplekke opnieuw tot leven. Heeft je jonge spruit toch wat problemen, dan is er nog altijd de co-op. Een tweede speler kan op om het even welk moment in- of uitstappen om snel een handje te helpen.

Zweinstein een open wereld is waar je kan gaan en staan waar je wil, op voorwaarde dat je de juiste spreuk hebt

Zweinstein een open wereld is waar je kan gaan en staan waar je wil, op voorwaarde dat je de juiste spreuk hebt (© ; licentie: )

Het scherm wordt dan in tweeën gedeeld met een dynamische scheiding. Dat wil zeggen dat er niet gewoon een verticale lijn in het midden van het beeld staat, maar wel een lijn die zich aanpast aan de positie van de twee spelers. Staat de ene bijvoorbeeld een tikkeltje hoger dan de andere dan kantelt ook de lijn. In het uiterste geval, wanneer de ene op een verdiep exact boven de andere staat, is de lijn zelfs horizontaal. Dit is een interessante aanpak en in de meeste gevallen loopt het ook goed, maar toch zal je je af en toe in een situatie bevinden waarbij wat je nodig hebt of wil zien zich net buiten jouw gezichtsveld bevindt.

1
2
3
4
5
Vorig artikelCompactcamera met gps-functionaliteit
Volgend artikelBlackberry tablet voor professioneel gebruik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.