Duo alles-in-één A4 inkjetmultifunctionals van Epson

0
52
Epson Stylus Photo PX 820FWD en Stylus Photo PX720WD (onder)

Epson Stylus Photo PX 820FWD en Stylus Photo PX720WD (onder) (© ; licentie: )

Epson brengt twee alles-in-één inkjetprinters op de markt die zijn uitgerust met Wi-Fi-technologie zodat ze ook draadloos kunnen afdrukken.

De Epson Stylus Photo PX720WD en PX820FWD zijn compacte A4 kleureninketprinters die naast printen ook een scan- en kopieerfunctie bieden. De inkjet multifuctionals kunnen automatisch dubbelzijdige afdrukken. Beide toestellen kunnen ook zonder pc afbeeldingen weergeven en bewerken vanaf geheugenkaarten, USB-sticks en camera’s met PictBridge-functionaliteit. Ook kan je cd’s en dvd’s die daarvoor geschikt zijn rechtstreeks labellen. Voor hoogwaardige fotoafdrukken biedt Epson de Claria Photographic Ink cartridges. Ze zijn beschikbaar als individuele inktkleuren zodat je alleen de verbruikte kleur dient te vervangen.
De Stylus Photo PX720WD is uitgerust met een 6,3 cm groot LCD-scherm en een navigatietouchpad. De PX820FWD heeft een LCD-scherm dat 19,8 cm meet en aanraakgevoelig is. Naast de Ethernet-aansluiting hebben de Epson PX720WD en PX820FWD ook Wi-Fi-techologie aan boord zodat ze draadloos kunnen printen en scannen. Bij de PX720WD is dat een 802.11a/b/g-verbinding, terwijl de PX820FWD de snellere n-verbinding biedt. De Stylus Photo PX820FWD biedt als topmodel ook nog enkele extra’s. Zo heeft deze multifunctional een faxfunctie en een automatische papierinvoer. Epson levert beide modellen met OCR-software voor karakterherkenning.

Prijs en beschikbaarheid
De Epson Stylus Photo PX720WD heeft een adviesprijs van € 229,29; de Stylus Photo PX820FWD kost € 329,99. Beide inkjetprinters zijn beschikbaar vanaf september.

Foto van Epson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCanon met reeks nieuwe Pixma kleurenprinters
Volgend artikelDigitale camera met nieuw optisch systeem
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.