Canon met reeks nieuwe Pixma kleurenprinters

0
Canon Pixma MG8150

Canon Pixma MG8150 (© ; licentie: )

Canon breidt de Pixma serie kleurenprinters uit met nieuwe modellen die een modern design combineren met geavanceerde functies. De reeks bevat zowel instapmodellen als modellen voor de ervaren gebruiker.

Alle modellen beschikken over Canon’s nieuwe Full HD Movie printfunctie. Hiermee kan je favoriete momenten afdrukken uit een Full HD video die je hebt vastgelegd met een digitale spiegelreflexcamera van Canon of video’s van een digitale fotocamera van Canon. Movie Frame Enhancements staan garant voor de kwaliteit. Met Quick Operation zijn veel gebruikte functies in minder stappen toegankelijk. Het printen start hierdoor aanzienlijk sneller. Zo kan je een foto op een geheugenkaart printen in slechts twee stappen. De nieuwe Pixam modellen zijn uitgerust met Canon’s FINE printkoptechnologie die inktdruppels van minimaal 1 picoliter produceert.

Canon Pixma MP495

Canon PIXMA MP495 (© ; licentie: )


Creatief
Elk model wordt standaard geleverd met Canon’s Easy-PhotoPrint EX software. Je kunt er niet alleen foto’s, kalenders en albums uit je eigen verzameling mee printen, maar krijgt ook toegang tot de fotosite Flickr waar je openbaar toegankelijke foto’s kann zoeken, importeren en printen. En wie de originele Canon inkten gebruikt, krijgt met Creative Park Premium toegang tot exclusieve content van beroemde nationale en internationale kunstenaars. Je kunt er albums, kalenders en andere creatieve projecten mee ontwerpen en printen.
Draadloze connectiviteit is beschikbaar op enkele modellen van de nieuwe Pixma serie, inclusief het instapmodel Pixma MP495. De topmodellen zijn de Pixma MG8150 en de Pixma MG6150, twee All-In-One’s met een TFT-scherm en een groot centraal bedieningspaneel dat gebruikers met het nieuwe Intelligent Touch Systeem stap voor stap door de handelingen leidt.

Prijs en beschikbaarheid
Canon’s nieuwe PIXMA reeks kleurenprinters is vanaf september verkrijgbaar voor de volgende adviesprijzen:
– PIXMA MP280: € 79
– PIXMA MP495: € 99
– PIXMA MG5150: € 119
– PIXMA MG5250: € 129
– PIXMA MG6150 € 219
– PIXMA MG8150 € 319
– PIXMA iP4850: € 99

Foto van Canon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.