Concurrentie voor de iPod

2
63

de optionele dock (cradle) en snelstartgidsen, helaas niet Nederlandstalig. De handleiding en software zijn opgeslagen op het interne geheugen van de speler.

Design
Het toestel is uitgevoerd in mat zwart met een glanzende zwarte kader rondom het scherm. Het scherm heeft wat weg van een spiegel als het uitgeschakeld is. Net onder het scherm bevinden zich bedieningsknoppen die zilverkleurig uitgevoerd zijn. We zien ondermeer een Back / Home knop, een Option / Power Off knop en een vijfweg-navigatieknop.
De rechterzijde van de speler biedt plaats aan de Hold-knop (om alle bedieningstoetsen uit te schakelen) en de volumeknoppen. Op de onderzijde zijn de aansluitingen aangebracht. Naast de 3,5 mm jack-aansluiting is ook een WM-Port dockaansluiting voorzien om het toestel aan te sluiten op andere apparaten. Deze aansluiting kan je vergelijken met de Apple dockconnector. Verder is ook een uitsparing voorzien voor een draagtouwtje.
De achterzijde biedt plaats aan de resetknop die je kan indrukken met behulp van een paperclip.
Het toestelletje is erg rank en meet slechts 46,8 (B) x 104,9 (H) x 7.2 (D).

De speler oogt erg modern en trendy

De speler oogt erg modern en trendy! (© ; licentie: )

Ingebruikname
We koppelen de usb-kabel aan en verbinden het toestel met onze test-pc. Het besturingssysteem dat we gebruiken voor deze test is Windows 7 Professional. Op het schermpje verschijnt ‘Connecting’ en even later ‘Connected USB (MTP)’. De ‘Walkman’ wordt meteen herkend en het configuratiescherm springt open bij dit toestel.

1
2
3
4
5
Vorig artikelOpslagserver met zeven terabytes capaciteit
Volgend artikelVlaamse kranten willen onterecht geld voor dieplinken

2 REACTIES

  1. Erg uitgebreide review van deze iPod concurrent. Ik heb onlangs nog een iPod Nano gekocht, en ben hier zeer tevreden over, maar dit apparaat ziet er toch ook wel veelbelovend uit. Vooral qua design vind ik hem erg mooi! Heeft deze mp3-speler ook zoiets als Apple heeft met Nike+ voor het hardlopen?

    • Voor zover ik weet niet, maar het is theoretisch wel mogelijk natuurlijk omwille van de dock aansluiting. En als alternatief is er altijd nog adidas micoach dat met elke mp3-speler werkt en we binnenkort ook zullen reviewen op deze site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.