Sony NWZ-A845 16GB Digital Media Player en MDR-EX77LP oortjes review

Concurrentie voor de iPod

2
Sony NWZ-A845
Sony NWZ-A845
De digitale mediaspeler heeft het moeilijk. Nu je tegenwoordig in bijna elke gsm een mp3-speler aantreft en de iPod gemeengoed is, moeten fabrikanten creatief uit de hoek komen. Sony introduceert een reeks nieuwe mediaspelers die duidelijk moeten kunnen concurreren met de iPod van Apple. Wij leggen de  NWZ-A845 voor jou op onze testbank en bekijken of dit echt een iPod-killer is.

Sony heeft al heel wat mediaspelers geproduceerd. Het bedrijf heeft dus voldoende kennis en ervaring in huis om degelijke mediaspelers te maken. Het bedrijf maakt nog steeds gebruik van de merknaam ‘Walkman’. Die naam heeft Sony in de jaren 70 geïntroduceerd met de komst van de draagbare cassettespeler.

In de doos
In de doos treffen we naast de NWZ-A845 zelf ook nog een aantal accessoires aan. Opvallend verpakt zijn een set oortjes die op het eerste zicht zeer degelijk ogen en aanvoelen. Verder vinden we ook nog een usb-kabel, oordopjes in verschillende maten, een audiokabel, een adapter voor in het vliegtuig, een aanpassingsplaatje voor

2 REACTIES

  1. Erg uitgebreide review van deze iPod concurrent. Ik heb onlangs nog een iPod Nano gekocht, en ben hier zeer tevreden over, maar dit apparaat ziet er toch ook wel veelbelovend uit. Vooral qua design vind ik hem erg mooi! Heeft deze mp3-speler ook zoiets als Apple heeft met Nike+ voor het hardlopen?

    • Voor zover ik weet niet, maar het is theoretisch wel mogelijk natuurlijk omwille van de dock aansluiting. En als alternatief is er altijd nog adidas micoach dat met elke mp3-speler werkt en we binnenkort ook zullen reviewen op deze site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.