Samsung’s nieuw Android vlaggenschip

4
Samsung Galaxy S (i9000)

Samsung Galaxy S (i9000) (© ; licentie: )

Samsung brengt een touchscreen smartphone op de markt met het Android 2.1 besturingssysteem en een nieuwe methode om tekst sneller in te voeren.

De Galaxy S (i9000) is uitgerust met een 1 GHz processor en werkt met Android versie 2.1. Het is een erg slanke smartphone met een 4-inch Super Amoled WVGA-scherm (800 x 480 pixels) dat aanraakgevoelig is. Het toestel meet 64,2 x 122,4 x 9,9 mm en weegt 119 gram. De Galaxy S biedt ook de nieuwe swype tekstinvoermethode, waarmee je 1,5x sneller je tekst kunt invoeren, aldus Samsung.
Verder is de Galaxy S uitgerust met een 5 megapixel camera met autofocus en kan hij 720p video opnemen met 30 beelden per seconde. De smartphone ondersteunt 3G, Wi-Fi b/g/n en Bluetooth 3.0. Ook kun je navigeren dankzij A-GPS en Google Maps Navigatie. De Samsung Galaxy S schakelt de navigatie automatisch over naar Street View-beelden in Google Maps als je in de buurt van je bestemming bent. En met de Layar functionaliteit worden meteen zaken als benzinestations, restaurants of geldautomaten in de buurt getoond. Met Social Hub worden sociale netwerken, zoals Facebook en Twitter, op één plek bij elkaar gebracht.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Galaxy S is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 599.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

4 REACTIES

  1. Heb dit toestel een paar dagen = mooi en goed alleen is er nog geen driver voor windows 7 bechikbaar en dat is een erg grote misser

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.